Lotter online – ett grönt tryckalternativet

I vår strävan efter att vara miljövänliga i det sätt vi dagligen hanterar saker och ting faller förr blir vi förr eller senare medvetna om de mängder papper vi förbrukar. Det är förpackningar, reklamblad, kuvert med brev från olika instanser, tryckpapper och många andra varianter. De flesta papper hamnar i papperssamlingen och blir återvunna, men att minska pappersmängderna vi förbrukar är hur som helst ett viktigt uppdrag för var och en.

Lotter online är ett smart sätt att undvika en del papper och samtidigt välja för en smidig version av spelande. Med den här typen av lotter behöver du inte lämna huset och ta dig till närmaste kiosk, utan du kan köpa och spela direkt hemifrån. I kategorin lotter online är den vanligaste varianten skraplotter av olika slag. Beroende av vilken spelsajt som erbjuder dessa så heter de namn som Triss, Tian, Tjugan och Pyramiden.

Lotter online är bra för miljönMed lotter online och ett gott samvete

När det gäller att minska pappersförbrukningen är alltså lotter online ett riktigt smart alternativ. Många drar sig för att lämna skraplotten av papper för att känslan med lotter online inte är densamma. Det måste tillstås att det är en helt annan sak att skrapa lotterna online, men den som provar på upptäcker att det inte är mindre roligt, utan bara annorlunda. Själva skrapningen manövreras med datormusen och många spelsajter erbjuder ett urval att verktyg att utföra skrapet med. Det kan vara en spade, en spik, en sked eller det klassiska myntet. När du skrapar blir din rörelse akustiskt understödd med ett lustigt skrapljud, som inte motsvarar papperslottens ljud, men illustrerar det som händer på ett lustigt sätt.

Har du funderat på att ge bort lotter online i present? Det är en riktigt lyckad present till en mängd människor. Skraplotterna kan du beställa som present online och få dem skickade per sms eller e-post till mottagaren. Denna kan sedan välja om det blir lotter online eller skraplotter på papper.